Welke leerambities heeft jouw organisatie?

Konnektid faciliteert een leven lang leren, en sinds het nieuwe jaar doen we dit ook voor bedrijven. Op verzoek gaan wij op zoek naar de beste professionals jouw bedrijf of organisatie verder te laten groeien. Mist jouw organisatie specifieke vaardigheden? Doe je zaken in het buitenland en wil je graag je taalvaardigheid verbeteren? Zoek je een coach die jouw organisatie kan helpen met soft skills?

Wacht niet langer met realiseren van deze ambities en laat hier je gegevens achter.

“Konnektid heeft ons echt werk uit handen genomen, we kregen direct voorstellen en een snelle follow-up”

Hoe werkt het?

Zodra we jouw verzoek binnen krijgen, gaan we direct voor jouw organisatie op zoek. Binnen 48 uur ligt er een voorstel klaar met minimaal twee opties. Wij begrijpen dat jij geen tijd hebt om op zoek te gaan naar de juiste docent. We nemen je dus werk uit handen door een voorselectie te maken. Deze selectie kan komen uit onze huidige community van experts, instituten en universiteiten. Ligt het aanbod niet in deze community? Dan gaan we ook buiten deze groep actief op zoek om voor jou de beste match te creëren.

Of je nu een start- of scale-up bent met behoefte aan coaching, of een specifieke vaardigheid denkt te missen binnen je organisatie, wij matchen je snel aan de juiste expert.

Ga de uitdaging aan

Bij Pricewise is het internationale team klaar voor de volgende stap. De juiste professional is momenteel aan de slag om hen hierin te ondersteunen. Gedurende een interview over hoe Konnektid de vraag van bedrijven kan faciliteren, met Juan de Haro Orozco, HR Manager bij het Amsterdamse Pricewise, hebben wij samen de leerambitie van Pricewise gedefinieerd. Vervolgens is snel de match gemaakt met Jordan Roberts, docente Engels bij onder andere Language Corner. Zij verzorgt nu een wekelijkse les in Business Engels op het kantoor van Pricewise.

jordan

 

 

 

“Students thrive in dynamic and creative atmospheres, which is what I strive to create in any classroom.”

 

Juan

 

 

“Konnektid heeft ons werk uit handen genomen. Ze kwamen direct met goede voorstellen en een snelle opvolging!”

 

 

 

Jordan Roberts heeft na het behalen van haar Cambridge CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages) aan de London School of Languages en enkele jaren ervaring in het buitenland de overstap naar Amsterdam gemaakt. Ze is momenteel onder andere werkzaam voor Language Corner, een taleninstituut in Amsterdam (en onderdeel van onze community). Wil jij net als Language Corner jouw cursussen en lessen ook aanbieden via Konnektid? Neem dan contact met ons op (loes@konnektid.com)!

Pricewise les

Pricewise heeft onze dienstverlening beoordeelt met een 10. Er zijn intussen nieuwe leerdoelen geformuleerd die Konnektid gaat opvolgen!

Ga net als Pricewise de uitdaging aan om van jouw leerambities werk te maken! Laat je gegevens achter via deze Google form en wij gaan direct voor jouw organisatie aan de slag!