Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Of wil je zelf nog voor het einde van het jaar een vaardigheid leren of cursus volgen? Wacht niet langer!

Konnektid geeft je nu 10% cashback op alle boekingen. Iedere les, cursus of workshops op learn.konnektid.com doet mee – of het nu gaat om een cursus Photoshop, een yogales, of een workshop om je carrière een boost te geven. Bovendien verloten we onder alle deelnemers van deze actie een gratis aankoop! Neem dus een kijkje op learn.konnektid.com voor het gehele aanbod.


 

Hoe werkt het?

Boek een les, workshop of cursus via learn.konnektid.com. Na boeking stuur je een mailtje naar cashback@konnektid.com met je bankgegevens en de les die je hebt geboekt. Wij zorgen dat je direct wordt terugbetaald voor 10% van het volledige aankoopbedrag. En je maakt automatisch kans om je aankoop helemaal gratis te krijgen!

Iedere les, cursus of workshops op learn.konnektid.com doet mee – of het nu gaat om een cursus Photoshop, een yogales, of een workshop om je carrière een boost te geven

pexels-photo yoga_at_sunset

 

Nadat online de boeking is gemaakt, zal de docent contact met jou opnemen om de lessen te plannen. Alle lessen die je via Konnektid kunt boeken vinden vervolgens offline  plaats, bij jouw in de buurt . We geloven bij Konnektid namelijk dat een goede les of cursus gaat om persoonlijk contact . Soms zijn het groepslessen of -cursussen, maar we bieden ook individuele lessen aan. Op Konnektid vind je lessen die worden gegeven door beroepsdocenten , maar ook door experts in een bepaald vakgebied, die door hun ervaring jou veel kunnen leren.

Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar professionele docenten of experts die hun lessen willen aanbieden op Konnektid. Ga naar https://www.konnektid.com/teachers om te kijken wat we jou kunnen bieden!

Deze actie is geldig tot 12 januari 2017!